Valentijnsdag

Tja, kan je als relatiecoach de dag van de (geheime) liefde onopgemerkt voorbij laten gaan? Ik vond van niet, vandaar een kleine reminder voor de niet-romantici onder ons. Schrijf eens een lief kaartje, breng een ontbijtje op bed, koop een bloemetje, geef een dikke knuffel of zeg lieve dingen tegen je partner!

Wist je trouwens dat bovenstaande suggesties allemaal een andere liefdestaal zijn? Gary Chapman heeft dit uitgebreid beschreven in zijn boek waar inmiddels al meer dan 13 miljoen exemplaren van zijn verkocht.

JA! Er zijn 5 universele liefdestalen waardoor je partner zich maximaal geliefd en gewaardeerd voelt. Ik ga hier binnenkort meer over vertellen in een live webinar.

Liefdestalen?

Wil je weten hoe jij je meer geliefd kan voelen? En hoe je partner jouw liefde meer merkt/voelt? Wil je een andere kijk op de liefde en relaties? Met meer wederzijds begrip en verbinding in de relatie?

Volg dan onze gratis 90min webinar op 28 februari 2021, 15.00 uur. Het is een interactieve workshop voor een relatie-verdieping middels één eenvoudig instrument (voor M, V en X).

Waarom deze webinar?: Speciaal omdat het Valentijn is, en het eigenlijk daarmee heel februari de maand van de liefde is, willen 4 relatiecoaches in Nederland je hiervoor uitnodigen.

lhbtiq+, liefde, valentijn
universele liefde

Wat zijn die talen van de liefde dan?

SAMEN ZIJN ·

BEMOEDIGENDE WOORDEN / POSITIEVE WOORDEN / COMPLIMENTEN ·

CADEAU’S ·

HULPVAARDIGHEID/TAKEN

LICHAMELIJKE AANRAKING

Hoe weet ik wat mijn taal is?

Test jouw liefdestaal alvast voorafgaand aan de workshop.

•Wat is jouw eerste taal?

•En die van je partner?

•Wat is je opgevallen? Spreken jullie dezelfde taal?

•Wat ga je vanaf nu anders doen?!

We hopen je 28 februari welkom te heten! ik vertel je binnenkort meer over waar je je kan aanmelden!

ps wat is de achtergrond van deze blog? Aan mijn voordeur hangt momenteel een bord met de vraag: Vind jij het het erg als jouw partner Valentijnsdag vergeet? Hiermee wil ik de wandelaars in mijn straat stimuleren om de dialoog met elkaar aan te gaan en de verbinding met hun partner te versterken.