Samenwerking met andere partijen

Aangezien ik erg geloof in samenwerking en de kracht van teams, heb ik een heel netwerk van experts en deskundigen op vele gebieden. Mocht er een doorverwijzing (aanvullend of vervangend) nodig zijn, dan kan dat!

Bij twijfel, neem gerust even contact op en dan kijken we samen welke hulp er nodig is.

Daarnaast werk ik samen binnen een collectief van gelijkgestemden. Wij hebben maandelijks bijeenkomsten om een specifiek onderwerp te bespreken, of ons te verdiepen in een nieuwe ontwikkeling. Deze samenwerkings-groep heet het Coaching Collectief.

Deelnemers hieraan zijn o.a.:

https://marchuijbregts.nl/ een sterke coach met focus op opvoed-zaken.

https://ricolimmen.nl/coaching/ een wandelcoach die zich gespecialiseerd heeft in relaties en ook online optimaal tot zijn recht komt.

https://www.keytoconnect.nl/ naast relatiecoach is Diane ook intuïtief coach, en door deze combinatie kan ze hart en hoofd zaken optimaal verbinden.

https://www.stapelgek.com/ heeft een prachtige online relatiecoachingstool ontwikkeld, voor als je liever nu even niet live bij elkaar komt.

Daarnaast werk ik ook samen met diverse andere professionals, zoals:

Mochten (één van) jullie toch ervoor kiezen om uit elkaar te gaan, dan werk ik samen met ervaren mediator Daniëlle van Kernebeek Scheiding & Co-ouderschap: Gratis Sessie – MediationGarantie.

En met een ervaren relatiecoach in de omgeving; Relatiecoaching | Simonebleumink.nl | Bussum

lente, verliefd, samwerkingen

Voor al deze mensen geldt: een goede voorbereiding, is het halve werk. Kijk daarom op mijn tips voor het maken van je keuze. Uiteraard kan je me ook benaderen voor overleg bij het maken van een keuze.

Achtergrond-informatie

www.plukdeliefde.nl is van de stichting Pluk de Liefde. Zij willen je graag informeren over alle actuele kennis- en cultuurvorming rond liefde in meervoud “polyamorie”.