Waar?

De live sessies vinden meestal plaats in mijn praktijk in een zijstraat van de Biltstraat in Utrecht (Buys Ballotstraat 15). Hierbij respecteren we uiteraard de meest actuele Covid-19 regels. Je kan meestal voor de deur (betaald) parkeren en het is ook met het OV goed bereikbaar. Meestal komen mijn cliƫnten uit de omgeving. Zij komen daarom wandelend of op de fiets. In de straat zijn voldoende fietsenrekken.

Mijn praktijk bevindt zich vlak bij de polder (Groenekan). We kunnen dan ook een wandeling te maken tijdens de (individuele) coachingssessie.

Mijn praktijk bevindt zich in een statig gebouw uit 1897. De praktijkruimte wordt door mijn cliƫnten vaak omschreven als licht, warm en rustig. We hebben hier voldoende ruimte voor oefeningen en opstellingen. Ik ontvang je natuurlijk graag met koffie en thee.

De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Er is helaas geen lift aanwezig.

Als je meer wil weten over wat je kan verwachten, kijk dan eens bij mijn werkwijze.

praktijk relatiecoach Utrecht

Vanaf de A2 kan je de Zuilense Ring afrijden en daar de A27 nemen. Vanaf de A27 ben je binnen enkele minuten bij mijn praktijk in Utrecht. Je kan afslag 30 de Bilt/Veemarkt nemen, of Rijnsweerd. Dan ga je in beide gevallen richting de Berekuil. Let hier goed op, want het is een ingewikkelde rotonde.